Infantil Masculí

01.03.2020

CB SANT FELIU 40 - BÀSQUET LLORET 85

CB CRISTINENC 54 - CB SANT FELIU 45

Jornada de doble partit dels nostres infantils i dues cares totalment diferents.

El divendres vam fer un partidàs en defensa. Qui no hagi vist el partit es deu preguntar, com l'entrenador pot ressaltar aquest aspecte del partit quan ha perdut de 45? Doncs sí, és així, els nois es van deixar la pell i van aplicar molt bé els últims conceptes treballats davant un equip infinitament superior físicament que va haver de suar de valent en cada un dels seus atacs. Llàstima d'un parcial on vam desconnectar i desaparèixer totalment encaixant un fatídic parcial de 8 a 34 que va decantar l'encontre.

El dissabte jugàvem contra el cristinenc, un equip que ja coneixíem de la fase prèvia i que tots els jugadors van subestimar. A més, vam decidir no aplicar cap concepte i fer cadascú la guerra pel seu compte, és a dir, deixar de ser un equip. A estones semblava que volíem remuntar el partit, però, un parcial de 22 a 2 d'inici va sentenciar el partit.

Vull felicitar l'esforç de tots els jugadors i els animo a seguir gaudint i aprenent de tot el que ens dóna aquest esport que tant estimem tots!