Junior Masculí

07.03.2020

C.B. Sant Feliu  67 -  St. Andreu de Natzaret "A" 81

Nova derrota dels ganxons davant un equip que s'havia pogut guanyar a la primera volta.

Tot el resultat final el partit ha estat molt igualat, però a aquesta categoria no pots tenir 5' dolents perquè l'altre equip sempre ho aprofita.

Un bon primer quart dels locals, posava un 19-15 al marcador amb un bon joc sobretot en atac. Però el segon quart l'equip de Badalona ha pujat la defensa i amb un parcial de 17 a 4 en pocs minuts ha capgirat el marcador arribant a la mitja part amb un resultat de 37-42.

A partir d'aquí ha tocat remar a contracorrent tota la resta de partit. I arribant al final del 3r quart amb un desaventatge de 8 punts es feia molt complicat guanyar.

L'equip ha sortit a l'últim quart amb bones intencions, però amb una defensa sense ajudes sobre l'Iker que no ha pogut participar quasi del joc, amb algunes pèrdues de pilota no forçades i l'encert en el tir dels Badalonins ha fet que la diferència acabés essent de 14 punts.

Tot i així toca seguir treballant perquè l'equip competeix cada cap de setmana i el públic segueix fidel dissabte a dissabte animant a l'equip.