Senior Masculí

29.02.2020

C.B. BESCANÓ 77 - C.B. SANT FELIU 69

Dia 29 de febrer a les 17,30h. al Pavelló Municipal de Bescanó

S'ha acabat la meva etapa amb el senior, volia deixar-ho amb una victòria que hagués sigut important, però per petits detalls finals no ha pogut ser.

Bescanó ha començat el partit amb molta força com era d'esperar, però els ganxons poc a poc amb el seu ritme s'anaven imposant poquet a poquet arribant al final del primer quart 15/20.

Segon quart ha sigut una mica semblant, ells ficats i nosaltres ens penalitza fallar 10 tirs lliures en aquest quart, tot i això anem al vestuari 1 punt amunt. 34/35

El tercer quart els locals han sortit a matar literalment, i ens ha costat treuren's la por del cos, i hem començat a dubtar de nosaltres i de l'arbitratge, tot i això capgirem la dinàmica i marxem a l'últim quart 3 punts amunt (49/52).

Al darrer quart, un parcial d'11 a 4 en 5 minuts ens han matat, protestes que no anaven en lloc, deixar de defensar i atacs poc fluïds acabaven d'enfonsar la moral i llencem el partit amb un parcial de 28/17.

A partir d'ara seguiré des de la coordinació (per si algú tenia algun dubte després del canvi de junta) i el desenvolupament del senior i desitjar que assoleixin l'ascens de categoria, que si s'ho proposen i els hi comentat a tots, ELLS PODEN.