Video per a la Gent Gran

14.04.2020

El Club Bàsquet Sant Feliu escriu una emotiva carta a les residències de Sant Feliu i en publiquem també un vídeo.


PER LA GENT GRAN DE SANT FELIU DE GUÍXOLS,
DE LA QUE N'ESTEM MOLT ORGULLOSOS,
PER VOSALTRES


Us fem arribar la carta que el club ha escrit a les residències de Sant Feliu.
No us perdeu el vídeo
Agraïm als jugadors voluntaris per fer aquest vídeo i a les veus en off d'en Jordi Ferrando, sempre disposat a ajudar.

Bon dia!

Des del Club Basquet Sant Feliu us volem fer arribar tot el nostre escalf, i us volem fer saber que estem molt orgullosos de vosaltres, de la nostra gent gran! I estem molt orgullosos perquè sabem que esteu tots bé i perquè sabem que esteu forts i que no us rendiu, que no abaixeu els braços i que seguiu en peu per a fer front a aquest coi de "bitxu".
La vida ens posa esgraons i aquest el pujarem, perquè si una cosa tenim els ganxons és que som cabuts o "cabezones", i no per la mida del cap, sinó pel nostre tarannà. Un tarannà que fa que fins que no aconseguim el que volem no parem, i no pararem fins a que puguem fer la vida que fèiem abans i poder abraçar als nostres familiars.
Encara que, en aquests moments estem tranquils perquè sabem que no esteu sols, sabem que a banda de tots els familiars i veïns de Sant Feliu de Guíxols que pensem en vosaltres, esteu acompanyats de gent que us estima i us cuida especialment, com són tots els treballadors i treballadores de la residència a qui també volem agrair la seva vocació.
Sí, ara va per vosaltres, els i les treballadores de les residències de gent gran, sou magnífics!!! Anteposeu la vostra salut a que la nostra gent gran estigui ben atesa, i a això a banda de professionalitat se li diu vocació, i la vocació surt del cor.
Moltíssimes gràcies!!! Estem convençuts que si juguem com un equip on tots vosaltres, juntament amb els veïns de Sant Feliu i la gent que ha de treballar per assegurar que la resta estiguem bé (personal sanitari, de seguretat, agricultors, ramaders, comerciants, ... ), juguem com ho hem de fer i sense saltar-nos el confinament, guanyarem aquest partit.
Doncs vinga ben fort i tots junts a la de 3 ... un, dos, tres, ENS EN SORTIREM!